logga
 Välkommen till Wallins  

   Vi erbjuder försäljning och service av nya och begagnade produkter        inom lantbruk, skog och trädgård  

Välkommen

Vi är verksamma inom lantbruk, skog och trädgård, där vi är återförsäljare för ett antal ledande tillverkare av maskiner inom dessa områden.
Vi har varit verksamma i Hörby i mer än 30 år. Under denna tid har vi byggt upp värdefull erfarenhet och kunskap som ni som kunder har stor nytta av. Vi har alltid eftersträvat ett långsiktigt samarbete med våra kunder, det har både vi och våra kunder tjänat på.

Alltid lika välkommen till Wallins Traktor AB
Björn Ekdahl med personal

Gemensam satsning i Eslöv

MaskinGruppen i Eslöv kommer tillsammans med Wallins Traktor flytta in i nya lokaler i Eslöv.
Massey Ferguson återförsäljarna MaskinGruppen och Wallins Traktor gör en gemensam satsning mitt i Skåne. Tillsammans flyttar man ur sina befintliga lokaler i Eslöv och Hörby och in i en ny i Eslöv.

  • Vi ser stora synergieffekter med ett samarbete, både på kort och lång sikt säger Björn Ekdahl, VD och ägare av Wallins Traktor AB.

Den nya fastigheten ligger på Åkerigatan 8 i Eslöv – där Kullenbergs för flera år sedan bedrev sin verksamhet i Eslöv. Med stor modern verkstad och högre gemensam kapacitet skapas bättre förutsättningar för personal och kunder.  

  • Tillsammans skapar vi förutsättningar för en långsiktig satsning i regionen som kan svara upp mot de krav som ställs på oss som återförsäljare med tillgänglighet och kunskap, säger Pär-Ola Jansson på MaskinGruppen AB.

Ifrån Eslöv satsas det vidare mot djur- & spannmålsgårdar och det kommer även vara ett center för Park- & Markmaskiner samt Entreprenad. Butiken byggs som Power By Kramp butikskoncept i nära samarbete med Kramp.
Wallins Traktors anläggning i Hörby kommer att drivas vidare och avvecklas över tid, men först när servicen är säkerställd i området. MaskinGruppen i Eslöv flyttar under sommarmånaderna över till nya adressen i Eslöv. Officiell invigning är planerad till efter sommaren.

Pär-Ola Jansson, MaskinGruppen AB, och Björn Ekdahl, Wallins Traktor AB
Pär-Ola Jansson, MaskinGruppen AB, och Björn Ekdahl, Wallins Traktor AB


MEKANIKER OCH RESERVDELSPERSONAL SÖKES
 
Vi söker personal till vår anläggning i Kristianstad.
Välkommen med din ansökan till bjorn@wallins.se
För frågor ring Björn Ekdahl 0415-130 46
 
Med vänlig hälsning
Björn Ekdahl
Wallins Traktor AB 

Kontakt
bjorn@wallins.se

Kristianstad
044-31 30 45
Öppettider
Vardagar 07:30 - 16:15

Hörby

0415-130 40
Öppettider
Vardagar 07:30 - 16:15