logga

Gemensam satsning i Eslöv

MaskinGruppen i Eslöv kommer tillsammans med Wallins Traktor flytta in i nya lokaler i Eslöv.
Massey Ferguson återförsäljarna MaskinGruppen och Wallins Traktor gör en gemensam satsning mitt i Skåne. Tillsammans flyttar man ur sina befintliga lokaler i Eslöv och Hörby och in i en ny i Eslöv.

  • Vi ser stora synergieffekter med ett samarbete, både på kort och lång sikt säger Björn Ekdahl, VD och ägare av Wallins Traktor AB.

Den nya fastigheten ligger på Åkerigatan 8 i Eslöv – där Kullenbergs för flera år sedan bedrev sin verksamhet i Eslöv. Med stor modern verkstad och högre gemensam kapacitet skapas bättre förutsättningar för personal och kunder.  

  • Tillsammans skapar vi förutsättningar för en långsiktig satsning i regionen som kan svara upp mot de krav som ställs på oss som återförsäljare med tillgänglighet och kunskap, säger Pär-Ola Jansson på MaskinGruppen AB.

Ifrån Eslöv satsas det vidare mot djur- & spannmålsgårdar och det kommer även vara ett center för Park- & Markmaskiner samt Entreprenad. Butiken byggs som Power By Kramp butikskoncept i nära samarbete med Kramp.
Wallins Traktors anläggning i Hörby kommer att drivas vidare och avvecklas över tid, men först när servicen är säkerställd i området. MaskinGruppen i Eslöv flyttar under sommarmånaderna över till nya adressen i Eslöv. Officiell invigning är planerad till efter sommaren.

Pär-Ola Jansson, MaskinGruppen AB, och Björn Ekdahl, Wallins Traktor AB
Pär-Ola Jansson, MaskinGruppen AB, och Björn Ekdahl, Wallins Traktor AB